online marketing oktatás-LAVENDER Design-online marketing győr
Home » Online marketing » Online marketing oktatás

ONLINE MARKETING:

Szoktam mondani viccesen, ha nem csinálom, akkor épp oktatom! Hát, most is ez történt!

 

A Profi Online Tanfolyam keretében 2020. július 14. és augusztus 4. között került megrendezésre a Nyári online marketing workshop-sorozat.

A résztvevőkkel összesen 4 teljes napot töltöttünk együtt, ahol az online marketing minden területét megismerhették. 

A tanfolyam tematikája az idei évben teljesen megújult és kiegészült olyan új elemekkel, mint az Instagram, a weboldalkészítés, a Search Console vagy a Tagmanager. 

A képzés felépítésének kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy komplex tudást adjon a résztvevőknek az online marketing lehetőségeinek megismerésével. Ugyanakkor arra is kiemelt figyelmet szenteltem, hogy az igencsak szerteágazó „anyag” ellenére az átadott tudás gyakorlatias és mindenki számára befogadható és használható legyen a későbbiekben. Ez utóbbi két tényező már csak azért is fontos, mert a Profi Online Tanfolyam 2019-es indulása óta ez volt immár az 5. ilyen tanfolyam, és a vállalkozótól a szakmabeli marketingesig itt mindegyik csoport képviselője megfordult már.

 

Marketing A-tól Z-ig

Facebook, Google Ads, Instagram  – ezek talán a közösségi média és az online világ ismertebb eszközei. De hogy teljes legyen a kép, szó esett a Google Analyticsről, és a weboldalkészítés kapcsán a WordPressről. Csakúgy, mint az elsőre kicsit idegenül csengő, de annál hasznosabb eszközről, a címkekezelő Tagmanagerről, vagy a weboldal működését felügyelő korábbi webmester funkciót betöltő Search Console-ról. 

Azért érdemes valamennyi témát érinteni, mert külön-külön lehet mindegyikről órákat beszélni, de az online térben minden mindennel összekapcsolódik és következik egyik a másikból. Így tehát nem lett volna szerencsés bármelyik téma mellett is elmenni. 

Szerencsére ezt egyre többen ismerik fel és látják a mindennapjaikban is az online eszközök létjogosultságát. Az igény tehát megvan, a cél ezt a tudást minél közérthetőbben és elérhető áron, illetve közelségben átadni. Győrben most már erre van lehetőség, és szerencsére a visszajelzések is nagyon jók, mind a képzés kapcsán, mind a kvalitás és a szakmaiság tekintetében.

 

„Kedves Júlia! Nagyon köszönöm a tegnapi szuper oktatást. Nagy boldogságot okozott számomra az a sok hasznos dolog, amit tanulhattunk Tőled.” Briss Ágnes/Ambiente Home Design

 

Gyakorlati képzés

A 4 alkalmas gyakorlati oktatás keretében a résztvevők nem egy előadást hallgattak meg, hanem saját laptopjukon dolgozva ismerkedtek a Facebook Hirdetéskezelőjével vagy a Google Ads, illetve Analytics fiókjukkal. Konkrét példák és bevált gyakorlatok mentén Facebook, Instagram hirdetéseket készítettek, illetve kereső és display kampányt indítottak el a Google-ban.

A Profi Online Tanfolyam azt gondolom több, mint egy szimpla tanfolyam: naprakész online tudás, marketingtanácsadás és személyes oktatás egyben. Itt bárki, bármikor, a workshopok alatt folyamatosan kérdezhet. Ha elakad, segítséget kap, ha kérdése van, egyből választ kap rá. 

Remélem, még sok ilyen folytatás lesz….. 🙂

Ha mindezek felkeltették az érdeklődését bárkinek, – akár aki most épp ezen sorokat olvassa -, a Tanfolyam weboldalán a www.profi-online-tanfolyam.hu -n további információkat megtudhat. Vagy ha már konkrét workshop érdekli, az aktualitásokat megtalálja ITT , vagy a @profionlinetanfolyam Facebook oldalon is.