komplex marketing szolgáltatás-LAVENDER Design-marketing győr
Home » Marketing » Komplex marketingszolgáltatás

Nemrégiben elindult a közös munka a győri székhelyű Selena Mozgásstúdióval.

A táncstúdió több éves múlttal rendelkezik már a megyeszékhelyen. Sőt ismert azon túl is, elsősorban az orientális stílus jegyeit magán viselő hastánc-tanfolyamainak, fellépéseink és gáláinak köszönhetően.

Stratégia:

A közös munka elején egy marketingterv készült. Ebben megfogalmaztuk az új stratégia főbb sarokpontjait, amely alapján megvalósulhatott a jelenlegi profilt megtartó, de azt újabb mozgásformákkal kibővített, és így többfajta lehetőséget kínáló stúdió image.

Ennek eredményeként született meg a Mozgásstúdió gondolata, és e szerint került kialakításra a cég új arculata is.

A marketingterv részeként komplex kommunikációs terv is készült, amely pontosan meghatározta az éves és havi kommunikációs célokat az online és offline felületeken.

Marketing eszközök:

Természetesen nem volt kérdés, hogy a jelenlegi szituációban az online marketing eszközök kerüljenek túlsúlyba, ezen belül is a közösségi média főbb elemei.

Az új stratégiai céllal összhangban új szlogen is megfogalmazásra került, amely a különböző online kreatívokban azóta is folyamatosan megjelenik: „Selena Mozgásstúdió – Ahol a nőiesség teret nyer!”

A legfőbb online kommunikációs eszköznek a Mozgásstúdió már meglévő és működő Facebook és Instagram oldala lett megjelölve. Itt a heti rendszerességgel megjelenő posztok mellett Facebook hirdetési kampányok is elindultak. Ezek elsődleges célja az induló tanfolyamok népszerűsítése, minél szélesebb körben történő publikálása volt. Másodlagos célként az új image szerinti Selena, mint márka erősítése is megfogalmazásra került, ezért a nyár folyamán indultak márkaerősítő Facebook hirdetések is. Ezek kivitelezése, a kampányok megfelelő célzása és optimalizálása mind a LAVENDER Design keretein belül került megvalósításra.

A kampányokhoz kapcsolódó kreatívok megtervezése, illetve a napi bejegyzések grafikai anyagainak elkészítése szintén saját kivitelezésben történt. Hálás feladat volt, hiszen a megfelelő képi anyagok, jó minőségű fotók adottak voltak. A képi megjelenésben is a fő keywords-okat igyekeztem megmutatni, mint a nőisséget, a szépséget, a finomságot, a mozgást. Az elkészült kreatívok egy része itt, illetve a MUNKÁK/EGYÉB ONLINE KREATÍVOK galériában is megtekinthetők.

Időközben az őszi tanfolyamok kiírása és szervezése is elindult már, ezek kommunikáció jelenleg is folyik. A munkát nagyban megkönnyíti a közös gondolkodás, amire minden munkámban törekszem, és ez esetben különösen jól működik, amit ezúton is köszönök megbízómnak.

Egy projekt hatékonyságát természetesen mindig az idő mutatja meg. Egy azonban biztos: az a fajta komplex marketinggondolkodás, ami a SELENA Mozgásstúdiónál megvalósult, nemcsak a projekt sikeressége szempontjából, hanem a munka egészét nézve is a legoptimálisabb választás. Ha lehetőségem van, ezért is ajánlom partnereimnek ezt a fajta hosszútávra tervező és előremutató marketingmunkát.

Ha felkeltette érdeklődésedet egy hasonló munka lehetősége, keress bátran elérhetőségeimen, vagy kérd a TALÁLKOZÓT KÉREK lehetőségét ITT.

NEKED SEGÍTHETEK?