Marketingcéget keresel Győrben?

Üdvözöllek a LAVENDER Design oldalán!

Cégem győri és Győr környéki vállalkozások, egyéni vállalkozók és magánszemélyek részére nyújt komplex marketingszolgáltatást és tanácsadást.

Fő területem a grafikai tervezés, weboldalak készítése és online marketing tanácsadás és kivitelezés.

A LAVENDER Design mottója is nem véletlenül ez:

„ Grafika – web – online marketing, minden egy helyen, egy kézben!

Munkám során mindig a minőségi munkára törekszem, számomra az elégedett megrendelő a legfontosabb. Sikerem záloga a megbízhatóság és a pontos, precíz munka, a kreativitás pedig alapfeltétel!

Magamról röviden annyit, hogy végzettségemet tekintve okl. marketingkommunikációs szakközgazdász vagyok. Számos cégnél és nagyvállalatnál töltöttem el több évet marketing managerként, majd a grafikai tervezés és az online marketing felé vettem az irányt. Mindkét terület jól illeszkedett a korábbi marketinges alapokhoz és ilyen vonatkozású tapasztalataimhoz. Egy grafikai és webdesign iskola elvégzése után és számos online és social médiához kapcsolódó tréning után indítottam el saját cégemet, ahol e három terület egymás mellett külön-külön, de egymást jól kiegészítve is adja a biztos hátteret a különböző munkákhoz. Ezek egy része saját projektjeim menedzselése, másrészt más vállalkozásoknak nyújtok igény szerint grafikai, webes vagy marketinges szolgáltatást.

SZOLGÁLTATÁSAIM

Szakmai partnerek

Ha a fentiek felkeltették érdeklődésedet, kérlek tekintsd meg válogatásomat eddigi munkáimból.


Bármilyen kérdés vagy kérés esetén, keress bátran ITT!

Ha valamelyik munkám megtetszett, kérj Találkozóra időpontot, vagy küldd el az Ajánlatkérő lapot.