Esküvői szett tervezése egy győri fiatal párnak

Esküvői meghívó

Mindig nagy öröm és hálás téma egy olyan örömteli eseménynek a részese lenni, mint például egy esküvő és az ehhez kapcsolódó esküvői szett megtervezése.

Nem volt ez most sem másként, amikor a 2018-as győri Esküvőkiállítást követően keresett meg egy kedves győri pár és kért fel komplett esküvői szett grafikai megtervezésére.

A szett több elemből állt össze: egy esküvői meghívóból és annak további 2 mutációjából, egy külön templomi meghívóból, egy RSVP-ből, azaz válaszkártyából és asztalszámokból 1-11-ig.

A jelenleg népszerű watercolor, azaz vízfestékhatású stílus és technika volt a pár egyik igénye, a másiknak a szintén napjainkban népszerű vintage stílust jelölték meg. Több terv is készült, végül az előbbire esett a választás. A vízfestékhatás mellett kérés volt a zöld növényi elemek megjelenése. A szett valamennyi elemére az elkészült és kiválasztott grafikai terv került rászabásra. Így az esküvői szett minden elem egymáshoz passzoló, szép, összehangolt egységes képet adott ki végül.

A munka végén kapott pozitív visszajelzés különösen nagy öröm, a dicsérő szavakat ezúton is köszönöm még egyszer!

” Nagyon szépen köszönjük a rengeteg segítséget és a csodálatos munkát! Akiknek lesz esküvőjük mindenkinek ajánlani fogjuk!!! Köszönettel : Balázs és Bernadett „

AZ ELKÉSZÜLT ÉS ELFOGADOTT SZETT:

Esküvői meghívó

TOVÁBBI VÁZLATTERVEK A TERVEZÉS FÁZISÁBÓL:

Esküvői meghívóEsküvői meghívó