Weboldal a Profi Online Tanfolyamnak

Profi Online Tanfolyam

Újabb referenciamunkával bővült a LAVENDER Design palettája.

 

Ezúttal egy tanfolyam részére készült weboldal. Az elkészítésnél a legfőbb cél az volt, hogy a látogatók könnyen és gyorsan átlássák a honlap tartalmát, ezért egy jól strukturált weboldalt álmodtam meg. A menürendszer is ennek szellemében került kialakításra, ennek köszönhetően szinte végigvezeti a látogatót a tanfolyammal kapcsolatos főbb tudnivalók között. Mivel minden (jó) weboldalnál az a cél, hogy konverziót érjen el a weboldal-tulajdonosnak, ez esetben arra törekedtem, hogy minél egyszerűbben és minél több helyen lehessen magára a tanfolyamra jelentkezni, azaz konvertálni. A”Jelentkezés” opció több helyen felbukkan a honlap oldalain CTA, azaz call-to-action gomb formájában, és már lehet is kattintani. Hasonlóképpen jelenik meg ez a fő funkció a belső oldalaknál is, a jobb oldali widgetben, illetve a menüsoron kívül külön a weboldal header (fejléc) részében is.

 

A webdesign színvilágának megtervezésénél szerettem volna egy dinamikus, kellően figyelemfelkeltő és ezzel együtt modern hangulatot megteremteni. Ehhez kiváló választásnak bizonyult a narancs színt, amit a zöld egy kellemes árnyalatával párosítottam. A weboldalhoz kapcsolódó logó is ebben a zöld színvilág jegyében született, ez szintén saját tervezés.

A webstruktúra és a design mellett ugyanilyen fontos szerep jut a webtartalomnak is, hiszen mit ér egy szép honlap, ha az nehezen, vagy nem jól olvasható, és nem csinál kedvet a látogatónak a „vásárláshoz”. A PONT, azaz Profi Online Tanfolyam weboldal webszövegét szintén a LAVENDER Design készítette.

 

Profi Online Tanfolyam – Győr

PONT itt! PONT Neked!

www.profi-online-tanfolyam.hu