Megújult a győri Babyland Babaáruház weboldala

Babyland új weboldal

Újabb referenciamunkával bővült a LAVENDER Design palettája.

 

A győri székhelyű Babyland babaáruháznak készült egy megjelenésében és struktúrájában is teljesen megújult weboldal.

Az elkészítésnél elsődleges szempont volt, hogy a közel 300 termék közötti keresés könnyen megoldott legyen. Ezért egy olyan új weboldal struktúra került kialakításra, ami a látogatót végigvezeti az oldalon és célirányosan tud választani az általa keresett termékkörök között, majd azon belül is az egyes termék-kategóriák között.

A sokat hangsúlyozott menüstruktúra egyébként a weboldal másodlagos menüsorában, illetve a footerben is visszaköszön éppen a fentebb említett szempontok miatt.

A webdesign színvilágának megtervezésénél törekedtünk a kellemes „babás” paszteles színvilágra, de nem akartuk a már kissé „elcsépelt” rózsaszín-kék klasszikus párosát alkalmazni, ezért esett a választás  a #D0E3DF almazöld és #F1D4DA bíbor színek választására.

Az egyes aloldalakon részletes termékleírás segíti a látogatók informálását, amit számos képi anyag is támogat, adott esetben ligthbox-szal is a nagyobb kivetítés érdekében.

Az oldal mobilbarát, így azok is élvezhetik, akik telefonjukon kívánnak egy-egy terméket megnézni. Ez korábban nem volt megoldott az eredeti weboldalon.

A weboldal úgy került kialakításra, hogy egy későbbi webshop bekapcsolására is lehetőség nyíljon.

Az új honlapon a folyamatosan megújuló tartalmat az egyes blogbejegyzések is segítik, amely szintén a LAVENDER Design gondozásában valósul meg.

 

Babyland Babaáruház – Győr

Minden, ami baba………

 

www.babylandbabaaruhaz.hu