Elkészült az AUTOHOF ÉTTEREM weboldala

Autohof étterem weboldal

A LAVENDER Design nemcsak győri megbízásokat teljesít, hanem az ország egész területén vállal grafikai és webes munkákat.

Ezúttal a hegyeshalmi székhelyű AUTOHOF étterem felkérésére készített céges weboldalt.

Az új honlap elkészítésénél arra törekedtünk, hogy felhasználóbarát, informatív és feltétlenül látványos legyen, az ételek és az étterem bemutatása tekintetében mindenképpen.

A reszponzivitás, azaz mobilbarát formátum alapelvárás ma már egy magára valamit is adó weboldalnál, így ez nem volt kérdés, hogy az elkészült munka mobilon használható legyen.

A www.autohofetterem.hu oldalon helyet kapott egy asztalfoglalási űrlap, ami egy gyorsabb és egyszerűbb kapcsolatfelvételt tesz lehetővé a weboldalt felkeresőnek, ha asztalt szeretne foglalni.

 

Autohof étterem asztalfoglalás

 

Külön galéria szolgálja az étterem és az ételek minél figyelemfelkeltőbb bemutatását, amit téma szerint alakítottunk ki, így mindenki célzottan tudja azokat a részeket megnézi, ami leginkább az érdeklődésének megfelel. Külön helyet kaptak az ételek, és azok belül is külön belső galériák segítik az egyes ételkategóriák bemutatását.

 

Autohof étterem

 

A webdesign elemek az étterem eredeti arculatához lettek igazítva, így a modern, letisztult, fiatalos jelleg a meghatározó, amit a színvilág is visszatükröz az élénk zöld és az antracit szürke kombinációjában. A honlap elemei is ennek jegyében lettek „színezve”.

Összességében elmondható, hogy egy jól strukturált, látványos weboldal készült, ami minden elvárásnak eleget tesz, amit egy étterem weboldalának tudnia kell.

Autohof étterem weboldal

 www.autohofetterem.hu

 

 

Köszönjük a megbízást!